Moisturizing Solid Fibre Bar

Kulit Cantik dan Sihat dengan Ensutouch Moisturizing Solid Fibre Bar Remaja dan dewasa, jangan lepaskan peluang untuk mencuba Ensutouch Moisturizing Solid Fibre Bar – penyelesaian lengkap untuk masalah kulit anda. Dengan produk ini, kami memberikan anda peluang...

Testimoni Ensutouch Nstant Eye Serum Corrector

Feedback pengguna yang menggunakan Ensutouch Nstant Eye Serum Corrector Alhamdulillah…bila dengar feedback cik puan semua mengenai Ensutouch Nstant Eye Serum Corrector. 1. Bagi yang ada masalah eye bag, rasa macam air di dalam kantung mata dah tiada ! 2. Suka...

Ensutouch Nstant Eye Serum Corrector

Kenapa bahagian mata adalah kawasan yang sangat sensitif? Kulit di sekitar mata kita adalah salah satu kawasan paling nipis dan paling sensitif pada wajah kita. Faktanya, ia lebih tipis berbanding kulit di bahagian wajah lain, menjadikannya lebih mudah terdedah kepada...

Kenapa perlu menggunakan eye serum corrector

Hai, rakan pembaca yang saya hargai! Mungkin ramai antara kita sering bertanya-tanya, mengapa kita sebenarnya perlu menggunakan eye serum corrector? Nah, mari kita selami lebih dalam mengenai topik ini. Apa itu eye serum corrector? Eye serum corrector adalah produk...

Kulit wajah lembap, radikal bebas pun lari?

Kelembapan kulit ada manfaat terhadap radikal bebas? Kelembapan kulit memainkan peranan penting dalam melindungi kulit daripada radikal bebas yang boleh merosakkan kulit. Ini kerana radikal bebas berfungsi sebagai agen pengganggu yang boleh menyebabkan keradangan dan...

Bantu saya atasi masalah kulit kering ni?

  Macam mana nak rawat kulit kering ni? Kulit kering dan pecah-pecah memang boleh jadi menyusahkan dan tak selesa. Kulit yang kering tu macam kasar, keras, dan rasa berkuping. Penting untuk mengetahui, kelembapan kulit ni penting sangat untuk jaga kulit supaya...