‘Real people with real sharing’ dengan menggunakan produk ensutouch. Semoga dengan perkongsian daripada mereka dapat membantu tuan-tuan dan puan-puan untuk memilih kosmetik selamat dan berkesan, hasil kajian & inovasi dari saintis di Sirim Berhad.

NAMA :Nur Dini Arifah binti Othman
UMUR :25
ASAL :Selangor

“Alhamdulillah, Ensutouch merupakan produk yang terbaik yang pernah saya cuba. Kulit semakin berseri dan parut jerawat semakin pudar. Benarlah seperti yang diperkatakan. Menang membeli, menang memakai.”

NAMA :PN. SARINI BT ARIFFIN
UMUR :52
ASAL :KEDAH

“Saya kenal produk Ensutouch ini melalui iklan di FB. Saya begitu tertarik dan terus mencuba. Saya percaya dan yakin kpd produk Ensutouch kerana ianya di hasilkan dari bahan semula jadi iaitu enzim bromelin dari buah nenas dan telah di uji oleh pakar secara saintifik.
Apa tah lgi saya adalah pesakit knser. Jadi saya perlu berhati-hati dlm penggunaan bahan komestik. Yg pasti Ensutouch adalah bebas drpd sebarang chemical bahaya.
Kini setelah hampir 6 bulan saya menggunakannya, kulit saya semakin berseri, jeragat semakin pudar dan yg paling best pori semakin mengecil n halus. Tiada lagi kulit kusam. Saya sangat berpuas hati.
Ensutouch telah meremajakn kembali kulit saya. T.kasih Ensutouch.. 🥰🥰🥰”

NAMA :Azlynda Azmee
UMUR :45
ASAL :Selangor

“Saya mula mula sekali tertarik nak cuba Ensutouch sebab ada Sirim.Produk ni tentu selamat n semulajadi.Seawal 2 minggu pertama sudah nampak perubahan jeragat 3 tahun diwajah pudar. Bila dah guna selama 8 bulan ini keyakinan saya bertambah kerana keberkesanannya. masalah Jeragat diwajah saya telah dapat diatasi dengan penggunaan Ensutouch yang berterusan. Kini kulit wajah saya lembut, bersih dan sekata serta bertambah cerah. Sekarang saya yakin setiap kali melangkah keluar. Sayang Ensutouch..Terima Kasih Ensutouch ! “

Nama :Nor Baizura Bt Ahmad
Umur :35
Asal :Negeri Sembilan

“Tiada lagi kulit kusam, tona warna jadi sekata dan kulit lembap”

NAMA :SITI NOR HAWANI BT ABDUL JAMAL
UMUR :32
ASAL :PAHANG

“Ensutouch menyelesaikan masalah kulit berjerawat saya dengan cepat dan selamat. Saya sentiasa teruja setiap kali mengaplikasikan produk Ensutouch di wajah. Menyegarkan dan menyihatkan”

NAMA :ROSMIAINI BINTI DERAMAN
UMUR :33
ASAL :KELANTAN

“Produk yang selamat, berkesan dan bebas daripada bahan kimia. Yang pastinya setaraf produk antarabangsa! “

NAMA :Nur Ain Binti Sidek
UMUR :36
ASAL :Kuala Lumpur

“Kulit saya menjadi lembut , kembali cerah, tak kusam lagi, tak berminyak, parut jerawat semakin pudar, dan garis halus berkurangan.”

NAMA :Siti Izzieani Binti Mohd Suddin
UMUR :29
ASAL :Terengganu

“sebelum menggunakan produk Ensutouch, saya mengalami masalah breakout yang terlalu teruk. setelah sebulan lebih penggunaan, alhamdulillah masalah breakout saya semakin pulih. hanya tinggal parut hitam yang semakin pudar. kulit lebih lembab dan tidak kusam.”

 

NAMA :Syamimi Md Khalid
UMUR :35
ASAL :Selangor

“Pada usia 35 tahun, sudah pasti proses penuaan sudah mula berlaku. Kulit saya menjadi kering, agak kusam dan tidak sekata. Sewaktu di Jepun, seorang promoter product kecantikkan cuba mempromosi kan produk buatan Jepun, namun, sy tidak membelinya kerana terlalu mahal. Beliau berkata
“We must fight aging and skin dehydration.” Membuka hati saya untuk mula menitikberatkan penjagaan kulit. Saya mula mencari produk yang bersesuaian, sehinggalah sy bertemu dengan Ensutouch. Produk yang mampu milik, dan pertama kali menggunakannya, saya terus jatuh cinta. Saya menggunakannya setiap hari dan saya berkongsi kan kehebatan produk ini bersama Mertua dan Biras. Kini mereka juga pengguna setia Ensutouch. Dan kulit saya menjadi berseri, tidak kering dan lebih sekata. “

NAMA :Nur Sabrina binti Roslan
UMUR :21
ASAL : Selangor

“Pengalaman saya bersama Ensutouch ialah saya dapat bangkit daripada hinaan orang kerana muka saya yang teruk, kulit muka yang kering, kemerah-merahan dan jerawat merebak tumbuh pada muka. Saya sentiasa positifkan diri dan percaya bahawa Ensutouch dapat membantu saya mengatasi masalah saya kerana saya nampak perubahan pada kulit ibu saya. Saya bersabar dan terus konsisten memakai produk Ensutouch dan alhamdulillah setelah 5 bulan saya sudah nampak perubahan dan jerawat pun sudah tidak tumbuh dan kalau ada pun hanya sedikit. Selepas itu, saya terus sapukan serum kepada jerawat itu dan jerawat itu akan kecut lalu hanya meninggalkan tanda sahaja. Pada bulan yang ke-6, kulit muka saya semakin berseri dan tidak kusam lagi malahan tanda-tanda jerawat yang terdahulu sudah sedikit demi sedikit pudar. Testimoni perjalanan saya bersama Ensutouch boleh didapatkan pada video yang akan saya sertakan. Saya, Nur Sabrina Roslan tidak akan sesekali beralih arah kepada produk lain kerana saya sudah menemui produk yang sangat sesuai untuk saya tanpa bahan kimia dan sesuai dengan kulit sensitif saya. Terima Kasih Ensutouch kerana mengeluarkan produk yang sangat membantu ramai wanita di luar sana untuk bangkit dan mempunyai wajah yang cantik.”

NAMA :NURUL HIDAYAH BINTI ISMAIL
UMUR :32
ASAL :Kuala Lumpur

“Mengalami masalah kulit kering, kusam dan jerawat. Pada minggu pertama penggunaan, kesan dapat dilihat dengan kulit terasa lembap dan selepas 2 bulan, jerawat yang dulu menghantui semakin hilang dan parut jerawat semakin pudar.”

NAMA :Fatini Balqis As-Sakina binti Nor ‘Azlan
UMUR :22
ASAL :Selangor

“Semuanya bermula pada musim PKP yang lepas (Jun 2020), saya berhasrat untuk menjana side income dirumah sambil belajar. Ibu saya mencadangkan untuk menjadi agen bagi produk kajian SIRIM iaitu Ensutouch.

Pertama kali saya mendengar tentang Ensutouch. Jadi saya membuat sedikit bacaan tentang produk itu. Namun, sebelum menjadi agen, saya ingin mencuba produk itu terlebih dahulu agar mudah untuk saya berkongsi pengalaman saya kepada pelanggan kelak.

Setelah menggunakan produk Ensutouch, parut hitam jerawat di pipi saya semakin pudar. Foundation Ensutouch juga membuat kulit muka saya sentiasa lembab dan kurang berminyak. Teksturnya juga sangat ringan & mudah untuk dicuci.

Terima kasih Ensutouch !”

NAMA :Norazliana binti Anuar
UMUR :23
ASAL :Pahang

“Saya telah menggunakan ensutouch selama 4 bulan.Sepanjang 4 bulan penggunaan,kulit saya semakin berseri,parut jerawat semakin pudar dan kulit semakin lembap”

NAMA :Siti Shakiroh binti Ahmad@Abdullah
UMUR :40
ASAL :Selangor

“Ensutouch merupakan produk pertama keluaran sirim berhad.Kali pertama menggunakan Ensutouch,saya menggunakan starter pack.selepas 3 minggu menggunakan Ensutouch saya perasan perubahan pada wajah saya.Kulit saya sentiasa lembab,licin dan tidak kering lagi.Jeragat yg baru nak keluar pun dah Mula pudar,membuatkan saya lagi yakin dengan Ensutouch.Produk Ensutouch juga sangat wangi. Ensutouch adalah produk keluaran Bumiputra.Dah hampir 7 Bulan saya menggunakan Ensutouch..ianya sangat sesuai dengan kulit saya. Wajah saya sekarang semakin berseri².Terima kasih Ensutouch.”

NAMA :SITI KHAIRUNNISAA BINTI CHE HASIM
UMUR :28
ASAL :SELANGOR

“Saya mula berkenalan dengan produk Ensutouch pada bulan Ogos 2020. Produk ini mula meyakinkan saya dengan kesan efektif terhadap kulit wajah ibu dan adik saya. Setelah itu, saya sendiri mencuba produk ini dan telah mendaftar sebagai ‘Dropship’ memandangkan saya sekeluarga pengguna Ensutouch. Di samping itu, saya mula berkongsi manfaat tentang produk ini dengan orang lain dengan niat utama untuk membantu sesiapa sahaja yang mengalami masalah kulit. Tambahan pula, bagi saya kandungan produk ini setanding dengan produk-produk antarabangsa. Saya merasakan produk ini agak istimewa dan lain daripada yang lain kerana kandungan utama produk ini adalah berasaskan NANAS. Kombinasi ini yang PERTAMA kali dilakukan oleh saintis dari Malaysia meyakinkan saya bahawa produk ini boleh pergi lebih jauh setanding dengan produk-produk antrabangsa. Malah saya juga berasa sangat bangga dengan kesungguhan para saintis Malaysia berjaya menghasilkan produk yang sangat berkualiti dengan harga yang berpatutan ini sedikit sebanyak dapat membantu kalangan yang benar-benar memerlukan. Terima kasih Ensutouch.”