Alhamdulillah, kami di EnsuTouch mengucapkan Selamat Menjalani Ibadah Puasa kepada semua mereka yang beragama islam. Semoga ibadah puasa yang kita lakukan mendapat berkah dan rahmat dariNya.

Bermula harini (22/4/2021), EnsuTouch akan mengadakan Promosi Ramadan Raya 1442H. Sangat menarik promosi kalini iaitu dengan pembelian :

1. Full set EnsuTouch akan mendapat secara percuma 1 Mini Esence , 30ml dan 1 Ion Face Massage (berukir logo ensutouch…khusus buat pengguna yang kami sayangi)

2. Kir Kembara EnsuTouch + 1 Mini Essence + 1 Mini Foundation akan mendapat secara percuma 1 Ion Face Massage (berukir logo ensutouch…khusus buat pengguna yang kami sayangi)

 

Mesti ramai tertanya-tanya apa manfaat Ion Face Massager ni kan?

Jom klik gambar di sebelah. 

Sis…cara guna macam mana ya?

Ambil perhatian , Ion face Massager ada dua kegunaan iaitu butang (+) dan (-).

Untuk kegunaan pembersihan kulit wajah boleh tolak suis ke (+)

Klik gambar di sebelah. 

Manakala tolak suis ke (-) setelah gunakan Essence / Serum / Sleeping Mask EnsuTouch bagi tujuan penyerapan yang lebih efektif.

Sila klik gambar di sebelah.

P/S: Nak awet muka guna peranti Ion Face Massager secara tolakan ke atas. Buat secara lemah lembut. Kulit wajah kita pun happy. 

 

Jom untuk kulit yang bersih dan sihat dengan ensutouch. Boleh pm Liza untuk dapatkannya atau tekan link SHOP untuk terus kepada pembelian.