Lebaran Raya Ensutouch

Promo raya Ensutouch kalini sangat istimewa kerana set Advance Skin Repair (Starter Set dan Exclusive) didatangkan dengan beberapa hadiah yang menarik. Siapa yang  telah membuat pembelian set ASR memberikan kami feedback yang positif mengenai hadiah yang mereka perolehi.

Bersama-sama untuk meraikan lebaran, Ensutouch dengan tema Lebaran Nostalgia Edition telah mengeluarkan lipstick dan lipmatte edisi terhad. Packaging juga cute dengan bertemakan kebaya untuk kedua-dua item edisi terhad ni. Warna pun menarik seakan earthy color.

Advance Skin Repair (ASR) set

ensutouch skincare

Lebaran Nostalgia Edition

ensutouch kosmetik
ensutouch kosmetik

Untuk lipstick dan lipmatte edisi terhad ni, dengan pembelian combo yang dilakukan, pembeli akan mendapat gift box yang mengandungi sejadah muka raudhah, elegant brooch, kurma ajwa, sampul raya dan ensutouch white dewy tone up lotion.

Jom baca info tentang setiap hadiah yang kami berikan

Rambang mata kan tengok promosi lebaran kalini. Jom puan cepat-cepat tau place order sebelum item yang diminati tu out of stock. Place order awal boleh lah beraya dengan penuh keyakinan bersama ensutouch dan lipstick serta lipmatte yang edisi terhad ni.