Esok 25hb Mei 2023, Hq akan melancarkan baby baru Ensutouch iaitu Revitalizing Scalp Tonic. Ya…Ensutouch dah meluaskan sayapnya dari skincare dan sekarang penjagaan atau perawatan rambut. Masih menggunakan Enzim Bromelin sebagai bahan aktif bersama 3 lagi kandungan utama iaitu Astraforce, D-Panthenol (Viatmin B5) dan Anagain.

Memberi fokus penjagaan scalp atau kulit kepala. Bagi mereka yang mempunyai masalah rambut gugur, kelemumur, kulit kepala gatal, migrain, rambut bau kepam, rambut jarang, rambut keras…Revitalizing Scalp Tonic adalah jawapannya.

Ensutouch Revitalizing Scalp Tonic bernotifikasi KKM.

Ini bermaksud, Scalp Tonic tersebut telah melalui proses pendaftaran dan penilaian yang ketat oleh KKM untuk memastikan kualiti, keselamatan, dan keberkesanan produk tersebut.  Bagi para pengguna Ensutouch, mereka boleh mengetahui produk yang dibeli adalah  produk yang telah berdaftar KKM dan diberikan jaminan kepada pelanggan bahawa produk tersebut memenuhi standard keselamatan dan kualiti yang ditetapkan oleh KKM.

Kajian juga telah dijalankan bagi memastikan pertumbuhan rambut baru berlaku.

Penggunaan scalp tonic 2 kali sehari, seawal 2 hari penggunaan sudah boleh nampak pertumbuhan anak rambut baru.

Best kann…lepas ni kalau ada di antara family members atau rakan-rakan kita yang mengadu rambut jarang atau rambut nipis, bolehlah syorkan kepada mereka Revitalizing Scalp Tonic.

Pengurangan sebanyak 40% penghasilan sebum hanya dalam masa 4 minggu.

Tiada lagi gatal-gatal kulit kepala, Rambut nampak segar, kelemumur semakin berkurangan.

Testimoni atau Feedback yang kami dapat

Alhamdulillah feedback yang kami dapat, bermula dengan sample scalp tonic yang diberikan semasa pembelian set di hari raya. Terus mendapat permintaan yang tinggi untuk dipasarkan bagi manfaat semua. Standby date sahabat semua, esok 25/5/23 , Hq akan membuat pelancaran selama 4 jam untuk menikmati harga promosi pelancaran, bermula jam 8 malam sehingga 12 tengah malam sahaja.

Lock date and time yang sahabat.