Pernah terfikir tak kenapa kulit kita senang mengelupas, paling tak best bila kena cahaya matahari pedih sangat. Haa ! Kena tengok bahan yang ada dalam skincare kita tu. Takut takut boleh jadi makin kritikal.

Antara Bahan kimia dalam kebanyakkan skincare sekarang ialah Raksa, Hidrokuinon, dan plumbum. Sebab tu produk yang anda pakai mungkin terlampau murah dan kesanya terlalu cepat. Sampai kulit anda menipis dan boleh menjadikan kulit wajah anda membengkak. Bahaya jika kita tak menjaga wajah kita sebaik mungkin.

Jika kita nak skincare yang kita pakai itu mempunyai jaminan yang kulit wajah kita  akan semakin cerah dan sihat anda boleh pastikan produk skincare itu mempunyai kelulusan KKM dan mempunyai Halal dari Jakim. Ini membuktikan ia produk terbaik yang mampu memberikan kesan positif pada wajah anda.

Menggunakan produk kimia, ia memang sangat diragui dan kesan yang akan kita dapat antaranya kanser kulit. Sebab itu pentingnya menggunakan produk yang berdaftar. Bukan setakat KKM malah Halal dari JAKIM. Kini SIRIM juga mencipta Skincare yang dikaji khas untuk merawat Jerawat, Jeragat dan menjadikan kulit nampak awet muda.

Kajian daripada 12 orang sainstis yang mengkaji ENSUTOUCH dapat memberikan kesan terbaik dari 100% bahan semulajadi dengan kajian terulung yang membantu  melembapkan kulit dalam  masa yang sama merawat dan mencerahkan kulit wajah anda !

Kajian EnsuTouch ini diketuai oleh Dr Nurul Izza Nordin bersama 12 orang saintis Sirim Berhad . 3 orang daripada  mereka  merupakan senior researcher manakala 8 daripada mereka adalah PHD Holder. Ensutouch telah melalui ujian klinikal ke atas 100 individu untuk memastikan Bromex Bioactive  dapat memberikan kesan yang terbaik. Ensutouch (bromex bioactive) telah dipatentkan oleh Sirim Berhad.
Jangan ketinggalan mendapatkan Produk 100% bahan semulajadi dan hanya 1 di malaysia yang menggunakan ujian kulit manusia untuk memastikan produk EnsuTouch ini berkesan !